Leie lokaler

På jakt etter egnet lokale til ditt neste seminar, foredrag eller lansering?

Bilde av salen Nedjma på Litteraturhuset med mange tomme stoler
Foto: Kristin Svanæs-Soot

Litteraturhuset tilrettelegger for at så mange aktører som mulig skal kunne avholde møter, samtaler, kulturproduksjoner og andre arrangementer i egen regi hos oss.

Gjennom vår utleiekalender kan du enkelt sende henvendelser om reservasjoner og booking av lokaler, eller du kan sende oss en e-post. Vær ute i god tid, og vær nøye med å spesifisere sal/kapasitet og ønsket dato/periode i emnefeltet om du sender e-post til oss.

Ved behov når du oss selvsagt også på telefon, men vi gjør ingen reservasjoner eller bookinger muntlig over telefon.

En leieperiode er inntil åtte timer. Vi gir også veiledning og råd knyttet til hvordan du best kan legge opp, gjennomføre og formidle ditt arrangement. Som arrangør står man imidlertid selv ansvarlig for innhold og selve gjennomføringen.

Teknisk utstyr og bemanning

Vi har dyktige teknikere og arrangementsverter som kjenner huset godt, og som bistår deg og sørger for en sømløs gjennomføring av ditt arrangement. Verter kan også leies inn spesifikt for å hjelpe med publikumshåndtering, billettsalg eller andre praktiske oppgaver.

Strømming og opptak

Litteraturhuset tilbyr profesjonell strømming av arrangement, lyd- og/eller videoopptak. Prisen for strømme- og opptakstjenestene kommer i tillegg til lokalleie, lydpakke, teknisk personell og eventuelt annet i leietakers bestilling.

Les mer om strømming og opptak

Podkastrommet Vestly

Litteraturhuset har et eget lokale for innspilling av podkast, oppkalt etter radiostemmen og forfatteren Anne-Cath. Vestly.

Rommet leies ut på timesbasis.

Les mer om podkastrommet

Servering under arrangement

All servering må gå via husets egen restaurant, Kafe Oslo, enten det dreier seg om bevertning på frokostseminar eller middagsselskap i separate lokaler. Kafe Oslo har alle rettigheter. Medbragt er ikke tillatt. I tillegg til en rikholdig arrangementsmeny tilbyr de ulike møtepakker som også kan skreddersys og tilpasses dine behov, allergener o.l.

Kontakt Kafe Oslo direkte på booking@kafeoslo.no. For priser og menyer, se Kafe Oslo eller følg lenkene under. Frist for bestilling, endringer, allergener og endelig antall er senest innen kl 12, tre virkedager før arrangementet.

Les mer om Kafe Oslo

Boksalg under arrangement

Boklanseringer er populære på Litteraturhuset og Norli Litteraturhuset har alle rettigheter på boksalg på huset. Kontakt dem på litteraturhuset.oslo@norli.no eller telefon 47 48 19 70. Norli tar også forhåndsbestillinger gjennom sin Klikk & Hent-løsning for digitalt boksalg.

Les mer om Norli Litteraturhuset

Tilbakemeldinger

Har du avholdt ditt arrangement på Litteraturhuset? Vi ønsker gjerne å høre om din opplevelse med å leie hos oss

Ofte stilte spørsmål