Information in English
Litteraturhuset
Utleie
Utleie

Litteraturhusets lokaler leies ut til ulike arrangementer, konferanser, lanseringer, seminar og til festlige anledninger. 

Rom og saler
Teknisk utstyr
Mat og drikke
Gulvplan
Priser og vilkår

For bestilling eller forespørsel send en e-post til utleie@litteraturhuset.no.  


Til deg som ønsker å arrangere på Litteraturhuset

Litteraturhuset er primært en utleiearena. Vi får mange henvendelser om hvorvidt Litteraturhuset kan samarbeide om programidéer og arrangementer, eller stille rabatterte eller gratis lokaler til rådighet. Det kan vi dessverre ikke, grunnet både kapasitetshensyn og et likebehandlingsprinsipp vi har god erfaring med. Litteraturhusets mål er å tilrettelegge for at så mange aktører som mulig skal kunne avholde møter, seminarer, debatter og kulturproduksjoner i egen regi, på like økonomiske vilkår.

Litteraturhuset kjøper av denne grunn ikke forestillinger eller konserter, men ønsker produsenter og arrangører velkommen til selv å presentere sine produksjoner på Litteraturhuset. Arrangøren forestår selv eventuelt billettsalg, og beholder inntektene uavkortet. Litteraturhusets egne verter kan leies inn til dørsalg og publikumshåndtering.

Det Litteraturhuset tilbyr, er lokaler i forskjellig størrelse til forholdsvis rimelige priser, samt en informasjonspakke som retter seg mot vårt store publikum. Vi gir også gjerne generelle råd og veiledning om hvordan man legger opp, gjennomfører og formidler arrangementer og møter.

Lurer du på noe, eller ønsker du å undersøke tilgjengelighet / bestille lokaler, send en mail til utleie@litteraturhuset.no eller ring 22 95 55 30.

 

Amalie Skram

Del denne siden på:
Print

Kafe Oslo
tlf: 21 54 85 71
man - tor 10.00 - 00.30
fre - lør 10.00 - 02.00
søndag 12.00 - 20.00

Tanum Litteraturhuset
tlf: 23 69 10 80
man - fre 11.00 - 20.00
lørdag 10.00 - 17.00
søndag 12.00 - 16.00