Nytfestivalen: Kunsten å gi og motta

Velkommen til introduksjonskurs om Tillatelseshjulet.

Icon of a placeBerner

Icon of an id badge

Arrangert avNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustration with logo and dates for Nytfestivalen 2023

Er du mer komfortabel med å gi, eller å motta en kjærlig berøring? Når du kjeler med din kjære, gjør du det på den måten du selv foretrekker å bli berørt, eller spør du hvordan de foretrekker det? Tør du be om det du virkelig ønsker, eller tar du det du får?

Velkommen til en introduksjon til Samtykkehjulet (Wheel of Consent). Du får lære de grunnleggende prinsippende, og hvordan du kan bruke disse for innsikt og økt intimitet i alle dine relasjoner. Det vil bli frivillige øvelser.

Betty Martin utviklet Samtykkehjulet gjennom sin erfaring som en sexarbeider, for å støtte sine kunder til å identifisere og kommunisere hva slags typer berøring de ikke ønsket, og hva slags berøring som ville gi dem den største nytelse. Senere innså hun at de fire kvadrantene i hjulet også belyser og klargjør interaksjoner på alle områder i livet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Berner?

Dette arrangementet finner sted i Berner. Berner-kjelleren er en mellomstor sal i underetasjen på Litteraturhuset.

Bilde av salen Berner i kjelleren på Litteraturhuset, med et portrett av Mia Berner på veggen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!