Kvinnehelse Tid for handling!

Foredrag om kvinnehelse.

Icon of a placeSkram

Icon of a ticket

Gratis

Bilde av foredragsholder Dora Thorhallsdottir

Kvinnehelseutvalget påpeker nødvendigheten av å ta kvinners helse på alvor og peker på at det mye prat, men lite handling. Mange kvinnehelseproblemer er underkommunisert, underbehandlet, underfinansiert, og konkrete tiltak er nødvendige for å likestille kvinners og menns helse.

 

Det er manglende kunnskap om kvinnehelse generelt og hvordan en rekke kvinnehelsetilstander fører til økt sykefravær og at kvinner ikke fullt ut greier å stå i arbeidslivet.

 

Overgangsalderen er en annen utfordring, hvor mange kvinner, men også helsepersonell mangler kunnskap. Utvalget mener dette er en mulighet for helsefremmende tiltak som kan ha gevinster for både individet og samfunnet.

 

Astellas inviterer til frokostmøte, der vi vil høre direkte fra representanter fra kvinnehelseutvalget, helsepersonell og politikere, og diskutere hvordan vi kan gå fra prat til handling innen kvinnehelse.

 

Foredragsholder og podkastvert Dora Thorhallsdottir vil innlede arrangementet.

Dørene åpner 07:30 og det vil være enkel bevertning før arrangementstart. Arrangementet varer fra klokken 08:00 til 09:45.

Følg arrangementet fysisk på Litteraturhuset eller direkte via lenken nedenfor. Velkommen!


s

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Skram?

Dette arrangementet finner sted i Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!