Kafe Oslos julemeny er klar
Treff venner og kolleger til julemiddag på Kafe Oslo!
Publisert 18. september 2023
![Illustrasjon av julefeiring](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2F4bjarlop%2Fproduction%2F4f8f41657d48263ce6a3c2ea8aab7434f481a0cc-1565x2160.jpg%3Frect%3D158%2C196%2C1243%2C1146%26w%3D1243%26h%3D1146&w=3840&q=75)
Kafe Oslos selskapsmenyer for jula 2023 er klare. Vær tidlig ute og sikre plass til ditt julebord!
Selskapsmenyer
735,- per person (samme meny velges for hele selskapet)
Meny 1
- Pastinakk- og sellerisuppe med røkt andebryst og mandelpotetchips.
- Bakt torskerygg med trøffelsaus, potetpuré, grønne bønner og soyasjy.
- Crème brûlée med akevitt-syltede multer.
Meny 2
- Terrine av svineknoke og andelever, syltede stikkelsbær og Pain d’epices.
- Reinsdyr entrecôte fra Stensaas slakteri, soppstuing, potet- og sellerimos, rosenkål og ripssjy.
- Sjokolademousse på sjokoladebunn med karamelliserte nøtter, kirsebær og vaniljeis.
Meny 3
- Tynnskåret kamskjell og og kveite, med soya og appelsin, agurk og sesam.
- Tørrhengt svinekam fra Annis med linseragu, syltet delikatesseløk, grønnkål og veloutésaus.
- Akevitt-syltede multer på nøttecrumble og sabayonne.
Meny 4
- Lagret rakfisk fra Haadem gård, mandelpotetlefse, rødløk, gressløk og rømme som «rull», serveres med en liten grønn salat.
- Andebryst fra Holte gård, madeirasaus, løkkompott, soppragu og potetterte.
- Ostetallerken med fire oster, noe søtt og sprøtt.
Meny 5
- Gulrot «Hasselback» med fetakrem, granateple, cashew og honning.
- Selleri, potet og blomkål med trøffelsaus og soyasjy.
- Valgfri dessert fra meny 1–4.
(Vegetar) vegansk på forespørsel.
I tillegg til disse menyene kan vi tilby:
Min. 20 gjester (samme meny velges for hele selskapet)
Julens enkeltretter
725,- enkel servering 865,- annengangsservering
Ribbetallerken
med klassisk tilbehør: Medisterkake, julepølse, rødkål, kokt mandelpotet og julesaus.
Pinnekjøtt
med klassisk tilbehør: Rotmos, mandelpotet, vossakorv og sø.
Lutefisk
med ertestuing og bacon i baconfett og hvit saus.
Julebuffet
795,- per person
Inneholder for eksempel: Gravet laks og sennepssaus, rakfisk med lefse, sildesalat, ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, kokt mandelpotet, julesaus, pinnekjøtt, rotmos, vossakorv.
Bakte frukter med julekrydder, riskrem med rød saus, og ostefat.
**Informasjon om valg av meny, allergier eller spesielle dietter må informeres om senest 3 virkedager dager før ankomst.
For reservasjoner og booking av selskapslokale: utleie@litteraturhuset.no
For bordreservasjoner i restauranten og matbestilling: post@kafeoslo.no