Visning bokauksjon: Eldre og nyere sjeldne bøker

Tirsdag 28. og onsdag 29. november blir det visning av bøkene som frembys på auksjon onsdag 13. desember.

Icon of a placeKverneland

Icon of a ticket

Gratis

Gamle bøker

Er du rutinert samler eller bare over gjennomsnittlig interessert i bøker? Da er det gode muligheter for at du på vår bokauksjon vil finne noe av interesse.

Vi frembyr bøker innenfor en rekke ulike emner og sjangre, fra de siste fire århundrer. Klassisk norsk skjønnlitteratur og samtidslitteratur, polarlitteratur og eksemplarer med signatur/dedikasjon, barnebøker og andre fine illustrerte bøker, Asbjørnsen & Moe og annen viktig kulturhistorie knyttet til norske forhold. Felles for bøkene på våre auksjoner er at de er uvanlige, at de kan være svært vanskelige å oppdrive også i antikvariatene.

Vi er et av de norske antikvariatene med lengst fartstid, og et av få som avholder bokauksjoner. Dette blir den 75. i rekken.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Kverneland?

Dette arrangementet finner sted i Kverneland. Kverneland er en lys sal med utsikt mot Slottsparken.

Bilde av salen Kverneland på Litteraturhuset, med en stor veggillustrasjon som viser norske forfattere, tegnet av Steffen Kverneland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!