Vekk Din Livsenergi

Oppdag din indre kraft gjennom de 9 livsenergiene! Bli med på en transformativ reise med Morten Nygård den 23. november 2024.

Banner

Vekk Din Livsenergi og lev det livet du ønsker!

De 9 livsenergiene er en fascinerende dimensjon av menneskelig eksistens, som viser seg tydelig i både vårt fysiske utseende og våre indre talenter og egenskaper. Uansett hvor vi kommer fra i verden, bærer vi alle disse energiene i oss, hver med sin unike karakter og kraft.

Det er som om vi er bærere av en arv som strekker seg gjennom tid og rom, formet av disse ni ulike essensene som utgjør kjernen av vår individualitet. Gjennom ansiktstrekk, kroppsform, bevegelser og talenter, avslører vi hvilken av disse livsenergiene som er mest fremtredende i vår personlighet.

Å oppdage og bli kjent med vår dominante livsenergi åpner dører til dypere selvforståelse og vitalitet. Det gjør oss i stand til å forstå oss selv og andre på en mer helhetlig måte, og å utvikle våre relasjoner med en større grad av innsikt og forståelse.

Når vi dykker ned i denne dimensjonen av vår eksistens, finner vi ikke bare nøkler til personlig vekst og utvikling, men også til å forstå dynamikken i våre mellommenneskelige relasjoner. Gjennom å forstå hverandres livsenergier, kan vi bygge sterkere bånd og skape dypere forbindelser.

De 9 livsenergiene utgjør et komplett system, der hver energis forhold til helheten avslører nøkkelen til vår individuelle natur. Å utforske disse energiene er som å åpne døren til en indre skattekiste, fylt med visdom og innsikt som kan lyse opp våre livsveier og berike våre sjeler.

25 Mai 2024 fra kl. 11:00 - 18:00 kan du være med på en transformativ reise med Morten Nygård og hans team i den unike workshopen "Vekk Din Livsenergi"! Denne unike dagen blir du fordypet i en intens opplevelse som vil rense sinnet, kroppen og vekke din livsenergi.

Kle deg komfortabelt, ha med vann og lett mat som vil hjelpe deg gjennom dagen. Det blir korte pauser - hvert øyeblikk er verdifullt. Hvis du trenger en ekstra pause, gå ut så raskt som mulig og vær tilbake enda raskere, slik at du ikke går glipp av noe av det verdifulle fellesskapet og veiledningen som deles denne dagen.

Denne dagen inkluderer pusteøvelser, konsentrasjonsøvelser, bevegelsestrening og relasjonsøvelser som trekker deg helt ut av sinnets uendelige kamp om din oppmerksomhet. Øvelsene vil hjelpe deg å bli hundre prosent til stede. Det vil inspirere deg og øke kapasiteten din så du kan oppdage nye nivåer av energi, lyst og begjær. Denne dagen er en opplevelse av god energi som vil transformere både kropp og sinn.

Meld deg på og gjør deg klar til å utforske et dypere lag av ditt indre vesen og å omfavne den du virkelig er.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Wergeland?

Dette arrangementet finner sted i Wergeland. Wergeland er Litteraturhusets storstue, med amfi og stolrader.

Bilde av Litteraturhusets hovedsal Wergeland

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!