Utro mot deg selv?

En inspirasjonskveld for jenter og damer – uansett alder!

Icon of a placeKverneland

Icon of an id badge

Arrangert avMessanin AS

Portrett av Anne Marie Brusdal
Foto: Hans Erik Unneland

Sliter du i forholdet ditt, og er usikker på om det er riktig av deg å bli? Eller er du kanskje i en jobb eller et studie som du føler tapper deg mer enn det gir? Daglig står vi overfor små og store valg som er med på å forme livet vårt. Frykten for å skuffe eller såre andre gjør at vi ofte ender opp med å ta valg som går på bekostning av det vi egentlig trenger for å ha det bra. Dersom du i årenes løp er blitt en «pleaser» som i stor grad svikter deg selv, kan prisen du betaler på sikt bli høy. Både fysisk, psykisk og mentalt.

Ønsker du å bli mer trygg på å lytte til din egen stemme, stole mer på deg selv, og ta valg du kjenner er viktig for å ha det bra?

Da er du hjertelig velkommen til Litteraturhuset denne kvelden!

Litt om Anne Marie

Anne Marie Brusdal er tidligere journalist i TV2. Hun har 35 års erfaring fra et variert yrkesliv, med bakgrunn som både journalist, lærer, coach og informasjonsrådgiver. Anne Marie har etterutdanning innen organisasjonspsykologi, coaching og kompetanseutvikling, og brenner for betydningen av selvledelse for å kunne leve et godt liv.

Mer informasjon finner du på hjemmesiden hennes www.brusdal-consulting.no.

Påmelding: Vipps 70,- til #823180 Messanin AS

Arrangør: Messanin AS

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Kverneland?

Dette arrangementet finner sted i Kverneland. Kverneland er en lys sal med utsikt mot Slottsparken.

Bilde av salen Kverneland på Litteraturhuset, med en stor veggillustrasjon som viser norske forfattere, tegnet av Steffen Kverneland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!