Ut revejakt!

Aktiv eventyrstund for de små

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Aktiv eventyrstund for de små

Det er veldig mange eventyr som handler om rever, men vet du hvor reven bor når han har fri og ikke er med i et eventyr?

Litteraturhusets faste forteller Hedda Lidija Romundstad elsker eventyr, og hun har bestemt seg for å dra på revejakt! Inspirert av reglen «Vi skal ut på bjørnejakt» har Hedda laget eventyrstunden «Revejakt», hvor barna gjentar bevegelser og lyder mens vi leker at vi går på tur og leter etter reven.

Bor reven i skogen eller ved blomsterenga? Hvor mange bringebær skal vi plukke til reven, og hvilken lyd må du lage for å gå gjennom den store myra? Mon tro om kråka vet hvor reven bor! Bli med Hedda på revejakt og finn svaret!

Til barnehagene: Har dere lyst til å arrangere eventyrstund med Revejakt selv? Send en mail til barnehage@litteraturhuset.no (mailto:barnehage@litteraturhuset.no) og få tilsendt teksten til eventyret!

Eventyrstunden er digital og kan sees av barn i barnehage, hjemme eller hvor og når man har lyst. Kanskje blir dere inspirert til å dra på revejakt på ekte!

Litteraturhuset Digitalt Gratis - digitalt Litteraturhuset strømmer eventyrstund Digitalt For barn og unge

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!