Tørre øyne - en folkesykdom

Hvorfor er det så mange som rammes av dette, hva er det som egentlig skjer i øyet og hvordan kan det forebygges og behandles?

Banner

Sliter du med tørre øyne?

Mange gjør det. Faktisk nærmere 50% av oss opplever tørre øyne i større eller mindre grad. Vi ser også at stadig yngre personer får denne kroniske tilstanden.

Hvorfor er det så mange som rammes av dette, hva er det som egentlig skjer i øyet og hvordan kan det forebygges og behandles?

Interessante og kunnskapsrike foredragsholdere vil svare på dette på vårt gratis seminar på Litteraturhuset i Oslo tirsdag 21. mai kl. 17.00.


Endelig agenda er ikke spikret, men vi kan allerede nå annonsere at øyelege og professor Tor Paaske Utheim, som er forsker og rådgivende øyelege for Norges Blindeforbund, kommer.

Vil du være med på Litteraturhuset i Oslo, så meld deg på i dag, til konferanse@blindeforbundet.no, her blir det kamp om plassene!

Fullstendig program finner du på blindeforbundet.no

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Skram?

Dette arrangementet finner sted i Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!