Til Helvete med Erlend Loe

Langlesning

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Langlesning

På grunn av stor interesse har vi lagt ut billetter med plassgaranti til denne langlesingen med Erlend Loe. Billetten inkluderer også litt snacks fra Helvete (med åpenbare spor av nøtter).

Ingenting av det følgende ville ha skjedd dersom Rakel hadde latt være å grave ut et blomsterbed mellom gjerdet og bringebærbuskene. Men det var hun nødt til. Og derfor måtte det skje.

Nyskilte Rakel har problemer med å finne seg til rette i rekkehuset hun har kjøpt seg etter mange år i villa. En dag graver hun i hagen og finner en luke. En lang trapp seinere finner hun et kontor som viser seg å være en av helvetes innganger. Damen som selger inngangsbilletter, har en kurv foran seg med de minst populære twistene gjennom tidene.

Og djevelen? En potent mann med øyne som veksler mellom blått og grønn, som lar seg mate med macadamianøtter og franske oster. Og med nynorsk som foretrukken språkform. Ikke rart Rakel blir sjarmert.

I sommer er Erlend Loe aktuell med en kort roman om de store spørsmålene i et menneskeliv: ondskapens problem, hva som egentlig finnes mellom himmel og jord, og hvorfor de som liker ananas på pizza er tiltenkt et helt eget sted i helvete.

På Litteraturhuset denne kvelden kan du høre Loe lese seg gjennom hele fortellingen, som helt klart kan betegnes som en satans kjærlighetshistorie.

Litteraturhuset Wergeland Plassgaranti https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/plassgaranti_til_helvete_med_erlend_loe

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!