Snikkikk med Harald Rosenløw Eeg

Løp hare løp

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Det er i den gryende jappetida på 80-tallet. Bror går siste år på ungdomsskolen. Mora hans er Tønsbergs peneste, aerobics instruktør og tidligere stupedronning. Faren er friidrettstrener og bindselger på Saba. Bror trener friidrett og er dypt forelska i TFIKs løperess, den to år eldre Marita. Bror har alt, men i løpet av ett år mister han det meste. Mora blir kreftsyk, faren har brukt for mye penger og en dag forsvinner Marita. Han bruker all sin tid for å finne ut hva som har skjedd med henne mens han sakte mister mora og begynner å avsløre faren.

Harald Rosenløw Eeg har tidligere gitt ut blant annet Vrengt (1997), Yatzy (2004), Alt annet enn pensum (2006) og har skrevet filmmanusene til Hawaii, Oslo (2004) og Uro (2006).

Hver tirsdag fra 1. juli til 5. august blir det litterære førpremierer – snikkikk – på huset. Da kommer noen av høstens forfattere og leser fra bøker som enda ikke finnes i bokhandel eller på bibliotek. Er det sol, tar vi det på Kafe Oslos uteservering. Hvis ikke, er det Amalie Skram som gjelder.

Litteraturhuset Løp hare løp

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!