"Skal du ikke gifte deg snart?"

Saklig søndag med Nancy Herz

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Saklig søndag med Nancy Herz

Hvordan er det å være mor til et barn som har valgt å bryte med de verdiene og forventningene man har til dem? Hvordan er det å oppdra en datter man ikke kjenner seg igjen i? Hvor mye press kan forholdet tåle, og hva er det som avgjør utfallet av en slik «umulig» situasjon?

Nancy Herz er denne umulige datteren, som trosset normene i sine foreldres miljø, og som stod fram i offentligheten som en forkjemper for skamløshet og individuell frihet. Hun ble en bejublet stemme i den norske offentligheten da hun bokdebuterte med Skamløs i 2017. Men det var også noen som mente at hun ikke burde hevet stemmen. Blant dem var hennes egen mor.

I dag forteller hun om sin egen kamp for en frihet veldig mange tar som en selvfølge, men, også om muligheten for forsoning.

På grunn av begrenset antall plasser legger vi ut gratisbilletter mandag 6. september kl. 10.00.

Norli Litteraturhuset Litteraturhuset Amalie Skram Saklig søndag Arrangementet er gratis, men på grunn av begrenset antall plasser legger vi ut gratisbilletter mandagen før. https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/skal_du_ikke_gifte_deg_snart_saklig_soendag_med_nancy_herz

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!