Reiselivskveld!

Velkommen til Reiselivskveld på Litteraturhuset i Oslo! Det blir musikalsk innslag og mulighet for å møte flere av våre reiseledere.

Bilde av by

Dørene åpnes kl.17.30

Det er vanligvis stor oppslutning om reiselivskvelden, så vi tar påmeldinger etter prinsippet ”først til mølla”.

Sikre deg plass ved å trykke på "Bestill"-knappen i rødt til høyre

Arrangementet er gratis

ANNETTE GROTH er journalist og forfatter. Hun har dekket konflikten i Nord-Irland for NRK siden begynnelsen av 1980-tallet, og har skrevet boken Nord-Irland: Den vanskelige veien, som kom ut i 1998. I oktober 2017 kom boken «Hva nå? Min reise i Storbritannia i en Brexit-tid». På turen hun har til Nord-Irland og Irland møter vi flere av hennes gamle bekjente der borte og får høre spennende historier. Vi besøker blant annet Londonderry, Belfast og Dublin.

EINAR LUNDE har vært utenrikskorrespondent og nyhetsanker i Dagsrevyen i 40 år. Han har bodd og jobbet i Afrika i flere år, og var den første norske journalisten som intervjuet Nelson Mandela like etter at han kom ut av fengsel i 1990. Einar inviterer oss med på en opplevelsestur til Sør-Afrika med to dagers safari i Krugerparken, og stortur til Zimbabwe, Zambia og Botswana.

ALEXANDER HERMANSEN er en svært allsidig artist. Han jobber som skuespiller, sanger, pianist, komponist, forfatter, konferansier blant mye annet. Han har et stort hjerte for svensk visekunst, og synger og forteller om de store mestere med humor og overbevisning. På musikktur til Stockholm inviterer han med inn i Taube og Vreeswijks rike. Det blir båttur med konsert, byvandring og ikke minst middag på Den Gyldene Freden. Han byr også på musikalske smakebiter på Litteraturhuset denne kvelden.

VIDAR H. OLSEN er en dreven reiseleder som har vært i de fleste verdenshjørner. Han er nyansatt som daglig leder i Temareiser Fredrikstad, og tar med seg mange spennende reiser inn i vår reisekatalog. I tillegg til aktive turer, har han også spennende turer til Sri Lanka, Malaysia og Italia

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Wergeland?

Dette arrangementet finner sted i Wergeland. Wergeland er Litteraturhusets storstue, med amfi og stolrader.

Bilde av Litteraturhusets hovedsal Wergeland

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!