kontoret

Joshua Ferris og Atle Sperre Hermansen

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

«Løft blikket fra skjermen et øyeblikk, se deg omkring i kontorlandskapet, og gjør et raskt regnestykke: Hvor stor del av livet ditt kan du regne med å tilbringe sammen med kollegene dine? Svaret kan føles skremmende, i alle fall etter å ha lest Joshua Ferris’ debutroman.»

Slik åpner Dagsavisens Annette Orre sin anmeldelse av Så kom vi til slutten. Dette var blant de ti beste bøkene i USA i 2007, ifølge både NY Times og National Book Award. Også debutant Atle Sperre Hermansen roman Vikariatet er satt i jobbhverdagen, et av det moderne menneskets vanligste habitater. Her antar Kontoret en allmektig dimensjon når det begynner å kommunisere med Vikaren via tegnformasjoner i binders og mailer uten avsender. Glem ikke å stemple inn på Litteraturhuset denne onsdagen, gjerne etter å ha nytt overtidsmat i Kafe Oslo. Samtalen ledes av journalist og anmelder i Aftenposten Espen Eik.

Les anmeldelser her:
Så kom vi til slutten: http://www.dagsavisen.no/kultur/boker/article358528.ece (http://www.dagsavisen.no/kultur/boker/article358528.ece)
Vikariatet: http://www.aftenbladet.no/kultur/933128/Knalldebut_med_nifs_moro.html (http://www.aftenbladet.no/kultur/933128/Knalldebut_med_nifs_moro.html)

Amalie Skram Litteraturhuset Joshua Ferris og Atle Sperre Hermansen

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!