Om Rosa Parks og Maya Angelou

Med Marianne Sundal og Raymond Sereba

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Med Marianne Sundal og Raymond Sereba

Det var i 1955 i USA: Rosa Parks nektet å reise seg for en hvit mann på bussen. Da hadde Rosa blitt en voksen dame. Men allerede den gangen hun var en liten jente, oppdaget hun urettferdigheten: at hvite ble behandlet annerledes enn svarte og menn annerledes enn kvinner. En annen som oppdaget det samme, var Maya Angelou. Også hun vokste opp i USA mens det enda var raseskille der. Også hun turte store ting som fikk stor betydning for mennesker over hele verden.

Små folk, store drømmer heter bokserien om historiske kvinner som forteller Marianne Sundal leser og forteller fra denne lørdagen. Rosa Parks er skrevet av Lisbeth Kaiser, illustrert av Marta Antelo og oversatt av Ingrid Hafredal. Maya Angelou er skrevet av Lisbeth Kaiser og illustrert av Leire Salaberria. Raymond Sereba er musiker og tonesetter både Rosa Parks og Maya Angelous historier.

Passer for barn fra fire år.

Litteraturhuset Wergeland Barn fra fire år og oppover Litteraturhuset følger løpende Folkehelseinstituttets anbefalinger for å unngå spredning av covid-19-viruset (korona). Vi har derfor valgt å avlyse arrangementet. Avlyst

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!