Om gutter og panikkangst

Saklig søndag med Aslak Hartberg

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Saklig søndag med Aslak Hartberg

Gutter og menn kan ofte stå i et krysspress. På den ene siden blir de oppfordret til å komme i kontakt med følelsene sine – samtidig opplever de ofte å bli møtt med sagte og usagte forventninger, fra både menn og kvinner, og ikke minst seg selv, om at man skal være selvsikker, stødig og tøff. Hva skjer da når krisen rammer?

Aslak Hartberg er rapper i Klovner i kamp, komponist og musiker. I sin nye bok Hva jeg forteller fulle gutter som kommer bort og later som de ikke vil snakke om panikkangst forteller Hartberg om hvordan panikkangsten tok kvelertak på livet hans. Han forklarer hva som er årsakene til frykten, hvorfor og hvordan den oppstår, og hvordan man kan stoppe den. For heldigvis er panikkangst fullt mulig å bli kvitt.

Opplev Aslak Hartberg i personlig samtale med Joachim Førsund – om hvordan man kan lære å gjenkjenne de voldsomme følelsene som bor i en, og ikke minst, ta opp kampen og temme dem.

Norli Litteraturhuset Litteraturhuset Skram (2. et) Gratisbilletter legges ut 1. mai kl. 9 https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/om_gutter_og_panikkangst_saklig_soendag_med_aslak_hartberg Saklig søndag Helse, kropp og sinn

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!