Nytfestivalen: Tango, nærhet og kjærlighet

Workshop med Anne Marit Ligaard og Magnus Andersson ved tangoskolen TangoTango.

Icon of a placeSkram

Icon of an id badge

Arrangert avNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Tango handler om hvordan vi kommuniserer og den gir oss umiddelbart et uttrykk for hvem vi er sammen med andre. Anne Marit og Magnus er begge terapeuter og har undervist tango sammen i mer enn femten år. De er mer interessert i menneskene, i hva som oppstår relasjonelt mellom mennesker i dansen, enn de er opptatt av trinnene.

I denne workshopen vil de dele yndlingsøvelser fra tangoundervisningen, og det handler ikke om å lære kompliserte trinn. Det handler heller om å bruke tango som verktøy for at dere kan bli bedre kjent som par, med dere selv og andre mennesker. Det handler om å se og å bli sett, om å holde og å slippe, om tillit, trygghet, tydelighet og initiativ. Og alt handler om å få kroppslige erfaringer og et kroppslig språk som kanskje sier mer enn ordene gjør.

Har du ikke partner kan du møte opp og prøve å finne en partner på stedet. Husk også at Tango ikke kjenner begrensninger i forhold til legning eller lyster. Alle er velkommen til denne workshopen.

Anne Marit Ligaard og Magnus Andersson driver tangoskolen TangoTango

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Skram?

Dette arrangementet finner sted i Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!