Nytfestivalen: Nytelsesbarometeret

I dette foredraget får du lære om verktøyet Nytelsesbarometeret, og hvordan du kan bruke dette både til selvutvikling, i en relasjon og i jobb med mennesker.

Icon of a placeSkram

Icon of an id badge

Arrangert avNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Tenk på alle dine seksuelle møter de siste 12 månedene. Fra 1 til 10, hvor mye likte du/hvor fornøyd var du med dine seksuelle opplevelser? Fysisk og psykisk tilfredsstillelse og nytelse er ett av syv temaer i Nytelsesbarometeret. Hva er det som påvirker vår opplevelse av seksuell nytelse? Hva er sammenhengen mellom seksuell nytelse, helse og rettigheter? Det kan høres teoretisk ut, men det å tenke og kjenne etter, hvordan vi har opplevd for eksempel trygghet, kommunikasjon og selvtillit, kan gi noen aha-opplevelser.

I dette foredraget får du lære om verktøyet Nytelsesbarometeret, og hvordan du kan bruke dette både til selvutvikling, i en relasjon og i jobb med mennesker. Nytelsesbarometeret er utviklet av GAB Global Advisory Board for Sexual Health and Wellbeing, og oversatt av Nyt stiftelse.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Skram?

Dette arrangementet finner sted i Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!