Nytfestivalen: Nyfrelst

Panelsamtale om transcendentale opplevelser med Anna Høifødt, Paal Buntz og Kjersti Helgeland.

Icon of a placeSkram

Icon of an id badge

Arrangert avNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Har du følt deg skikkelig “høy” under og etter god sex? Opplevelser som overskrider fysisk velvære og nytelse, det kan være dyp lykkefølelse og eufori. Følelsen av enhet og tilkobling til menneskeheten, verden eller gud kalles transcendentale, eteriske eller oversanselige. Seksuell energi kan være kraftfull, og frigjøring av denne energien er del av mange spirituelle retninger. Å basere kurs på nyfrelste sjeler som føler de har sett lyset kan også være en effektiv måte å tjene penger på!

Psykedelika kan gi tilsvarende transcendentale opplevelser, og selv om det er ulovlig i store deler av verden, er det mange som tester ut eller bruker dette som en del av sin selvutvikling.
Av og til i kombinasjon med sex.

I denne samtalen vil vi snakke om transcendentale opplevelser. Tilkobling eller frakobling, døråpner eller krykke? Helende eller traumatiserende? Hvordan kan de transcendentale opplevelsene integreres i hverdagen? Hva er faresignalene på at vi kan være på ville veier?

Møt Anna Høifødt, styreleder i Norsk Psykedelisk Vitenskap, og Paal Buntz, kursholder med lang erfaring innenfor både tantra og psykedelika i samtale med festivalsjef Kjersti Helgeland.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Skram?

Dette arrangementet finner sted i Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!