Nytfestivalen: Hvordan takle ulik lyst?

med sexologene Elisabeth Tverrli og Atle Austad.

Icon of a placeBerner

Icon of an id badge

Arrangert avNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Ulik sexlyst i en relasjon trenger ikke nødvendigvis være et problem, men det krever ofte at man snakker sammen på riktig måte. Å føle seg utilstrekkelig fordi du ikke har lyst på sex like ofte som partneren din, eller å føle at du ikke blir begjært fordi partner sjeldnere ønsker sex med deg, tærer på forholdet. Mange kan få tanker om at vi ikke passer sammen likevel.

Å ha sex når du ikke har lyst kan på sikt gi negative assosiasjoner til sex og redusere lysten ytterligere. De partnerne som naturlig føler at de kan si nei til sex når de ikke har lyst, har gjerne mer sex over tid, nettopp fordi sex handler om lyst og nytelse, ikke plikt eller frykt for konflikt og utroskap.

Hvordan tar du initiativ til sex med partner? Hva sier du «ja» eller «nei» til når du ser for deg sex med partner? Vi vil i dette foredraget se på måter du og din partner kan øke nytelsen i parforholdet gjennom å snakke om hva dere har lyst på! Husk at «kommunikasjon er lubrikasjon».

Sexologene Elisabeth Tverrli og Atle Austad går inn i roller og gir deg eksempler på vanlige problemstillinger de møter i sin terapeutiske praksis.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Berner?

Dette arrangementet finner sted i Berner. Berner-kjelleren er en mellomstor sal i underetasjen på Litteraturhuset.

Bilde av salen Berner i kjelleren på Litteraturhuset, med et portrett av Mia Berner på veggen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!