Nytfestivalen: De dem kjærlighetsspråkene - og det lille ekstra!

Lær mer om språkene og finn ut hvordan du kommer i gang i dette foredraget med Karl Melby

Icon of a placeSkram

Icon of an id badge

Arrangert avNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Noen viser kjærlighet med fysisk nærhet eller gode ord, mens andre synes det viktigste er å sette av tid sammen i en hektisk hverdag. Hvilket kjærlighetsspråk snakker du? Og vet du hva kjæresten setter mest pris på?

Oppdag de fem kjærlighetsspråk og det lille ekstra! Om du er alene, lever fritt eller er i en fast relasjon. Hvis vi ikke er bevisst hverandres kjærlighetsspråk, kan vi fort ta det for gitt at vi har det samme. Det kan føre til unødvendige misforståelser eller at vi går litt "forbi hverandre" uten å tenke over det.

Det er viktig å være bevisst vårt eget kjærlighetsspråk for å kommunisere det, og den du er glad i sitt, så den faktisk får det den trenger for å føle seg elsket. Intimitet er vart, sårbart og verdt å utforske. Utover språkene vi kommuniserer kjærlighet med, er det også avgjørende å kjenne til det lille ekstra. Det som gjør at det hele henger godt sammen. Ganske sikker på at du får noe du har behov for her!

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Skram?

Dette arrangementet finner sted i Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!