Nytfestivalen: Dansen mellom den maskuline og den feminine energien

Velkommen til et spennende og engasjerende foredrag om den maskuline og feminine energien, med coach Kevin Frøystad.

Icon of a placeWergeland

Icon of an id badge

Arrangert avNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Det som tar knekken på et forhold er vanligvis ikke mangel på kjærlighet, men mangel på intimitet. Mangel på intimitet skjer når polariteten tar slutt.

«Paret har vært sammen i 38 år. De har 4 barn sammen og elsker hverandre. Det er ikke bare at de elsker hverandre, de har også en sterk tiltrekning til hverandre som resulterer i en sterk intimitet. Hun forteller at hun føler seg elsket, at hun føler seg sexy, og at hun føler en slik enorm trygghet bare av hans tilstedeværelse. Hun føler en sterk tilstedeværelse bare av å få hans klemmer».

Det vi ser i dette paret er polaritet, de går ikke begge til den feminine eller den maskuline siden. Polaritet kan skape elektrisitet i mange år. Vi har alle begge energiene, det er ikke ensbetydende med “mannlig og kvinnelig energi”.

I dette foredraget får du lære om den evige dansen mellom den maskuline og den feminine energien. Hva kjennetegner dem og hvordan vi kan styrke dem for å øke polariteten? Hva dreper polariteten i et forhold?

Velkommen til et spennende og engasjerende foredrag om den maskuline og feminine energien.

Med coach Kevin Frøystad.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Wergeland?

Dette arrangementet finner sted i Wergeland. Wergeland er Litteraturhusets storstue, med amfi og stolrader.

Bilde av Litteraturhusets hovedsal Wergeland

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!