NY DATO: Ord til besvær

Lars Petter Sveen og Olaug Nilssen

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Lars Petter Sveen og Olaug Nilssen

13. oktober 2021 besvimte forfatter Lars Petter Sveen i hovedsalen på Litteraturhuset. Da han kom til bevissthet, var det eneste han kunne tenke på at alle i salen hadde hørt ham stamme. Hvordan kan noe så altoppslukende så lenge forbli en hemmelighet?

Ett år senere er han ute med Kunsten å stamme – uten at noen merker det. Her står han frem som såkalt «skjult» stammer, altså en som er så god til å skjule stammingen sin at nesten ingen legger merke til den – i Sveens tilfelle så god at han heller besvimer enn å la seg avsløre. Kunsten å stamme er en bok om Sveens reise fra å være offer for egen stamming til å forstå den, både for sin egen del og de mange andre den berører.

Lars Petter Sveen er forfatter av seks romaner, blant annet den kritikerroste Guds barn fra 2014. Kunsten å stamme er hans første sakprosabok.

Til å samtale med Sveen kommer forfatter og dramatiker Olaug Nilssen. Hun vet selv hvordan det er å skrive åpent om en personlig sak, og møter Sveen til samtale om stamming, terapi, og frykten for å bli avslørt for den man er.

Litteraturhuset Berner-kjelleren https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/ny_dato_ord_til_besvaer_lars_petter_sveen_i_samtale_med_olaug_nilssen Arrangementet med Lars Petter Sveen og Olaug Nilssen må dessverre utsettes på grunn av sykdom. Billettkjøpere får refundert beløpet for billettene og er kontaktet om dette. Ny dato for arrangementet blir 15. november.

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!