Nullutslipp 2050 hvordan?

Velkommen til debattmøte!

Icon of a placeSkram

Icon of an id badge

Arrangert avKlimarealistene

Bilde av graf.

Et utvalg har foreslått at det i Norge ikke skal slippes ut noe menneskapt CO2 i 2050. Utslipp på 50 millioner tonn i året skal reduseres med 90-95 prosent, ned til 2,5 til 5 millioner tonn. Bare alle nordmenn slipper ut 2,5 tonn CO2 i året. Hvordan skal det gjøres? Hvordan vil det samfunnet se ut? Alt i 2040, om 16 år, skal det ikke være noe utslipp fra transportsektoren, forutsetter utvalget.

Det politiske systemet må endres for at nødvendige tiltak som møter motstand skal bli gjennomført, skriver utvalget. Vil dette samfunnet bli et godt samfunn?

Klimarealistene i Oslo inviterer til infomøte om dette 22. januar på Litteraturhuset i Oslo. Sekretariatslederen for utvalget, E len Richter Alstadheim, vil innlede om utvalgets forslag. Stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen, fysiker og seniorforsker Stein Storlie Bergsmark, høgskolelektor Øystein Sjølie og elev Richard Slagstad Kierulf vil også kommentere forslaget.

Møtet holdes i Skramsalen i 2. etasje kl 18. Inngangspenger kr 100 betales ved inngangen.

Velkommen! Her vil det bli gitt viktig informasjon om den politikken som vil måtte dominere Norge de neste 25 årene.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Skram?

Dette arrangementet finner sted i Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!