Mias mamma: Den Gangen - Da min verden ble snudd hodet

Boklansering med tegneserieskaper Marina Tjetland

Icon of a placeKverneland

Icon of an id badge

Arrangert avMarina Tjetland

Icon of a ticket

Gratis

Banner

Mias mamma: Den Gangen - Da min verden ble snudd på hodet/ That Time - when my entire world turned upside down er en tegneserie som utforsker følelsen og opplevelsen av å få barn, og hvor annerledes det kan føles for hver og en. Hennes hovedmotivasjon er å la andre kvinner få vite at de ikke er alene uansett hvilke kamper og utfordringer de går gjennom som nybakte mødre. Og hun håper at boken hennes vil oppmuntre andre kvinner til å dele historiene sine og normalisere vanskelighetene etter fødselen.


Tegneserieskaperen Marina Tjetland er født i Kasakhstan og bosatt i Norge. Gjennom arbeidet som forfatter og illustratør utforsker hun kompleksiteten i morsrollen med rå ærlighet.


Arrangementet er gratis og skjer på Kverneland i 2. etasje. Det vil bli mulighet for å kjøpe signert bok.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Kverneland?

Dette arrangementet finner sted i Kverneland. Kverneland er en lys sal med utsikt mot Slottsparken.

Bilde av salen Kverneland på Litteraturhuset, med en stor veggillustrasjon som viser norske forfattere, tegnet av Steffen Kverneland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!