Menneskerettigheter i Tyrkia

Panelsamtale om pågående menneskerettighetsbrudd i Tyrkia: En viktig diskusjon om dagens situasjon.

Mann og hender

Vi inviterer deg til en viktig panelsamtale om de pågående menneskerettighetsbruddene i Tyrkia. Arrangementet vil samle eksperter, aktivister og akademikere for å belyse og diskutere de alvorlige utfordringene knyttet til menneskerettighetssituasjonen i landet.

Tyrkia har de siste årene vært vitne til en økende grad av undertrykkelse, inkludert fengsling av journalister, akademikere og opposisjonelle, samt brudd på ytrings-, presse- og forsamlingsfriheten. Vårt panel vil utforske disse temaene grundig, samt diskutere konsekvensene for befolkningen og det internasjonale samfunnet.

Målet med samtalen er å øke bevisstheten om situasjonen i Tyrkia, samt å undersøke mulige løsninger og tiltak for å forbedre menneskerettighetssituasjonen. Publikum vil også få muligheten til å stille spørsmål og delta i diskusjonen.

Vi ser frem til en informativ og engasjerende kveld som setter fokus på menneskerettigheter og betydningen av å stå opp for rettferdighet og frihet.

Arrangementet vil foregå på engelsk.

Velkommen!

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Berner?

Dette arrangementet finner sted i Berner. Berner-kjelleren er en mellomstor sal i underetasjen på Litteraturhuset.

Bilde av salen Berner i kjelleren på Litteraturhuset, med et portrett av Mia Berner på veggen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!