Maktspill i Arbeiderpartiet

Saklig søndag med Aage G. Sivertsen

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Saklig søndag med Aage G. Sivertsen

Hva er sannhetene om Arbeiderpartiet og partiets toneangivende menn og kvinner? Hvilke maktspill har blitt ført i kulissene, og hvor langt har sentrale skikkelser som Einar Gerhardsen, Haakon Lie og Gro Harlem Brundtland vært villig til å gå for å beholde sine viktige posisjoner i norsk politikk?

Aage G. Sivertsen har bakgrunn fra både historie og kriminologi, og er aktuell med utgivelsen Arbeiderpartiets maktspill. Veien, sannheten og partiet. Som sakprosaforfatter står Sivertsen bak en rekke utgivelser, der flere av dem kan sies handle om ulike former for maktmisbruk. Nå har han valgt å fordype seg i Arbeiderpartiets ledere og deres påvirkning på norsk samfunnsliv. Hvilke skjulte og åpne agendaer har ligget til grunn for den politiske utviklingen man har sett av Norge fra 1945? Hør Aage G. Sivertsen i Saklig søndag.

Norli Litteraturhuset Litteraturhuset Amalie Skram Saklig søndag 50,- https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/maktspill_i_arbeiderpartiet_saklig_soendag_med_aage_g_sivertsen

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!