Kurs i produktledelse - dag 2

Product Management (ICP-PDM). Bli med på et todagers dypdykk i produktledelse, og lær hvordan du utvikler skikkelig gode produkter i tråd med virksomhetens visjon og overordnede mål.

Banner med illustrasjoner og bilde av mann med caps

Bli med på et todagers dypdykk i produktledelse, og lær hvordan du utvikler skikkelig gode produkter i tråd med virksomhetens visjon og overordnede mål. Du vil også lære om hvordan dere kan sørge for at produktene er strategisk riktig plassert i markedet, og utvikle riktig visjon og strategi.

Alt dette og mer vil du lære hvordan du gjør i praksis av Timoté Geimer. Han er en svært erfaren produktcoach og bl.a. forfatter av boka «How to Run Interviews During Product Discoveries: A Practical Guide for Product Builders».

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Kverneland?

Dette arrangementet finner sted i Kverneland. Kverneland er en lys sal med utsikt mot Slottsparken.

Bilde av salen Kverneland på Litteraturhuset, med en stor veggillustrasjon som viser norske forfattere, tegnet av Steffen Kverneland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!