Kokotopia 3

Snikkikk med Simon Stranger

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Snikkikk med Simon Stranger

Mange barn har nok opplevd Simon Strangers helsprø skolebesøk med de elleville historiebøkene i Kokotopia-serien han har laget sammen med illustratør Helena Lindholm. Der vi får lese om verdenshistorien slik du aldri lærer den på skolen, og hvor kanskje ikke ALT er HELT sant?

Nå kommer tredje bok i serien, og vi har fått bli med på en snikkikk, hvor Simon forteller og leser fra boka som er så fersk at ingen i hele verden har lest den før nå! Her har altså alle muligheten til å få en liten smakebit på hvordan det er å ha Simon Stranger på besøk!

Denne gangen handler det om steinalderen. Simon og Helena bor i en hule, men må flytte ut på grunn av en stor oversvømmelse. Ikke en gang sjamanen klarer å stoppe alt regnet… De blir tvunget inn i verdens aller farligste sted… SKOGEN, som er full av sabeltanntigere, mammuter og andre livsfarlige dyr. De er skrubbsultne, men klarer de å overvinne de digre mammutene med de enkle redskapene sine? Som om ikke det var nok, må Simon og Helena løse verdens eldste mordgåte: Hvem drepte egentlig steinaldermannen Øtzi?

Passer for 1.-7-trinn.

Varighet ca 25 min.

Videoen er ikke lenger tilgjengelig.

Litteraturhuset Digitalt Gratis - digitalt Litteraturhuset strømmer For barn og unge

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!