Hyttetur med Ingvar

Med Ingvar Ambjørnsen og Aslak Sira Myhre

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Sune går inn i hytter som ikke tilhører ham. Han blir så lenge han vil, leser i hytteboka, lever seg inn i andres liv, og så går han videre til neste sted. Vandreren Sune får etter hvert en følgesvenn. En kvinne som kommer ut av skogen med blod på hendene, og som han etterpå ikke blir kvitt.

Ingvar Ambjørnsen er en av våre mest leste forfattere og har et imponerende antall tekster på samvittigheten. Mange av dem har også blitt til teaterstykker og filmer. Med en egen evne til å tilpasse språk og stil til det som beskrives, er han også trolig den eneste norske forfatteren som har mottatt både Språklig samlings og Riksmålsforbundets litteraturpriser .

Ambjørnsen står bak moderne klassikere om det urbane livet: Pelle og Proffen. Elling. I høstens nye roman er omgivelsene annerledes, med lyden av fuglesang i bakgrunnen, men det er fortsatt de som står utenfor det handler om. På Litteraturhuset snakker Ambjørnsen med Aslak Sira Myhre om turer på norske stier og hva man egentlig skriver i hytteboka.

Wergeland Litteraturhuset Med Ingvar Ambjørnsen og Aslak Sira Myhre

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!