Høytlesning med Ingvild Rishøi

Med musikk av Sandra og Kine Kolstad

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Med musikk av Sandra og Kine Kolstad

Det er ett år til Ingvild Rishøi kommer med ny bok, men hun er generøs nok til å dele et utdrag med oss nå allerede. I tekstutdraget fra den nye utgivelsen er det som så ofte før hos Rishøi et utsatt barn som forteller. Hun skal være med i Luciatoget, men Luciadrakten må strykes. Kan vaktmesteren i blokka hjelpe, når pappa bare sover? Og kommer pappa til å våkne i tide til å se henne i opptoget i gymsalen?

Omsorgspersoner som ikke makter ansvaret. De små feiltrinnene som bikker verden utforbakke. Glimtene der man forstår at bror er syk, at mor har glemt å gi hamsteren vann eller at pappa ikke rakk det denne gangen heller.

Evige somrer og brå vintre, eller som en av karakterene hennes selv sier det i samlingen Historien om fru Berg fra 2011: «Det beste og det verste bare om hverandre og om hverandre.» Sånn er Ingvild Rishøis noveller: varme og såre, og de blir sittende lenge i kroppen.

Hør Rishøi lese i denne eksklusive digitale førpremieren. Musikerne Sandra Kolstad og Kine Kolstad har laget musikk til lesningen.

Litteraturhuset Digitalt Litteraturhuset strømmer Snikkikk Digitalt Gratis - digitalt https://soundcloud.com/user-67512258-134314539/snikkikk-med-ingvild-h-rishoi

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!