Forfattermøte med Synne Sun Løes

Skolebesøk for ungdomsskoler

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Skolebesøk for ungdomsskoler

Ea er 16 år og har droppa ut fra skolen. Hun har store tanker og en altfor stor kropp. Med ei perfekt bestevenninne og to perfekte foreldre er hun en miss Misfit som ikke passer inn noe sted. På mange måter ligner hun tante Edith, som var kunstner og ble funnet død i badekaret. Men Ea er ingen taper: Hun har eget firma og selger egenheklede hunde- og kattebikinier på nett, og hun sluker bøker om kunst, filosofi og psykologi.

Faren spør om ikke Ea kan bli litt mer normal – det må da gå an å ta seg sammen. Moren sender henne i terapi. Men handler alt om å skulle bli fiksa? Og er det mulig å like seg selv uten å være perfekt?

Synne Sun Løes har skrevet flere kritikerroste ungdomsromaner, og i 2002 fikk hun Brageprisen for Å spise blomster til frokost. Hun kommer til Litteraturhuset for å snakke om romanen Miss.

Det blir forfattermøter tirsdag 17., onsdag 18. og torsdag 19. oktober kl. 9.30, kl.10.30 og kl. 12. Varighet ca. 45 min. Påmelding til: biljana@litteraturhuset.no (mailto:biljana@litteraturhuset.no).

Litteraturhuset Wergeland Skolebesøk For barn og unge Gratis med påmelding Forfattermøter høsten 2017

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!