Forfattermøte med Kristine Rui Slettebakken

For 5.-7. trinn

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Skolebesøk vår 2023 For 5.-7. trinn

Skuespiller og dramapedagog Kristine Rui Slettebakken debuterte som forfatter i 2020 med Jo har skjedd -en bok full av fart og språklig overskudd. Det handler om overgangen fra barn til ungdom, fra vennskap til kjærlighet, fra å ville skille seg ut – til å ville være som alle andre. Senere har det kommet to bøker til om Frida, – og Jo: Sommer med Jo, om hemmeligheter og løgner og om en far som har vært i fengesel, og På lag med Jo, der Frida igjen må forholde seg til hvor vanskelig det av og til er å være menneske, – denne gangen på fotballcup i Danmark.

Nå kommer Rui Slettebakken til Litteraturhuset for å fortelle fra bøkene og snakke om det å skrive. Og om det å lage fortellinger nesten er som å leke og skuespille!

Det blir forestillinger mandag 6., tirsdag 7., onsdag 8. mars.
Alle datoer tre klokkeslett: 9.30, 10.45 og 12.00. Varighet cirka 45 minutter.

Gratis for påmeldte skoleklasser.

Påmelding skjer på denne lenken. (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=GOxLLiyHW0uvpkuHtjgCfz3A3FjZGapApb-WduLGlfJUQ0JWNlFQVlQzTDg2MFhKOTFLTTNZQzBXSiQlQCN0PWcu&lang=nb&wdLOR=cB0C0CC0F-BFC7-4353-BF87-73D6C6C18D41)

For mer informasjon eller spørsmål, send gjerne en mail til skole@litteraturhuset.no

Skolebesøkene er støttet av Sparebankstiftelsen.

Litteraturhuset Wergeland Skolebesøk Program for barn og unge Gratis for påmeldte skoleklasser. Påmeldingslenke i infotekst.

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!