Forfattermøte med Gareth P. Jones

Skolebesøk for mellomtrinnet

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Skolebesøk for mellomtrinnet

Britiske Gareth P. Jones har blant annet skrevet bøker om tvillingparet Lorelli og Ovid, arvinger til en omfattende formue og en diger herregård, som stort sett fordriver tiden med å prøve å drepe hverandre. Den dagen de fyller tretten, bestemmer de seg for å inngå våpenhvile, men hvem er det som står bak de nye mordforsøkene da?

Gareths nye bok, De dødes byrå, handler om Sam Toop. Han jobber i et begravelsesbyrå og har den eksepsjonelle evnen at han kan se og snakke med spøkelser. Hva skal han gjøre når noen begynner å myrde spøkelsene? Og er det i det hele tatt mulig å drepe dem som allerede er døde? Øystein Rosse har oversatt boka til norsk.

Litteraturhuset gjør noe helt nytt når vi nå inviterer mellomtrinnet til skolebesøk på engelsk. Gareth snakker med forfatter Hilde Hagerup. Hun kan også forklare på norsk når ting blir for vanskelig. Påmelding til skole@litteraturhuset.no. (skole@litteraturhuset.no)

Litteraturhuset Wergeland Skolebesøk Engelskspråklige arrangement For barn og unge Forfattermøter høst 2018 Gratis med påmelding

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!