Martinus' åndsvitenskap: vei fra kaos og krig til fred og indre harmoni av Karin Jansson

Foredraget tar for seg menneskets utvikling og det som har ført oss til dagens situasjon.

Karin Jansson

Vi lever i en urolig verden full av konflikter og lidelse. Slik har menneskets historie sett ut og mange mener at det vil fortsette slik. Martinus ser en annen lysere fremtid. Nettopp fordi vi går gjennom kriger og vanskeligheter, vokser vår moral og vår evne til å skape en fredelig verden.


Foredraget tar for seg menneskets uvikling og det som har ført oss til dagens situasjon. Vi ser på de ytre konfliktene i verden, men også på våre indre problemer. Hva er det egentlig som gjør at mennesket skaper så mye problemer for seg selv? Hvordan kan vi i stedet skape en indre balanse?


I sin åndelige vitenskap har Martinus skapt en visjon om et fremtidig samfunn uten krig, økonomiske konflikter og sykdom. Vi ser allerede i dag tendenser til dette nye samfunnet i vitenskapen, kunsten og velferdspolitikken. I fremtiden vil ånds- og naturvitenskapen forenes og gjøre det mulig for mennesket å forløse sitt fulle menneskelige humane potensial.


Språk: Svensk

Sal: Kverneland


Pris kr. 250,- betales i døra

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Kverneland?

Dette arrangementet finner sted i Kverneland. Kverneland er en lys sal med utsikt mot Slottsparken.

Bilde av salen Kverneland på Litteraturhuset, med en stor veggillustrasjon som viser norske forfattere, tegnet av Steffen Kverneland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!