Festkveld med Maja Lunde og Lisa Aisato

Velkommen til en festaften der vi dykker ned i Lisa Aisatos magiske univers og Maja Lundes sterke fortellinger!

Bilde av Maja Lunde og Lisa Aisato

Duoen har enorm suksess med kritikerroste og bestselgende bøker for både barn, ungdom og voksne. 14. november besøker de Litteraturhuset i Oslo for å snakke om å illustrere, om å skrive og om det helt spesielle samarbeidet de to har.

Lisa Aisato er Norges aller mest folkekjære illustratør og har nådd langt utenfor landets grenser med sine helt særegne illustrasjoner. Hun står blant annet bak boksuksessen "Livet – illustrert" og har illustrert flere av det siste tiårets mest leste bøker, blant annet Linn Skåbers "Til ungdommen", "Til de voksne" og "Til oss".

Maja Lunde er en av Norges største internasjonale forfatterstjerner og er kjent for blant annet "Bienes historie". I høst er hun aktuell med romanen "Lukkertid", en leken fortelling om døden, som stiller det store spørsmålet: hva skjer hvis vi ikke lenger kan dø?

Lunde og Aisato har hatt ellevill suksess med "Snøsøsteren" og "Solvokteren", de to første bøkene i årstidskvartetten. Nå er de klare med bok nummer tre: "Vindmakeren". En fortelling for hele familien om barn og krig, om kreativitet og mysterier. Og en bok breddfull av sommer!

Se facebook arrangementet her

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Wergeland?

Dette arrangementet finner sted i Wergeland. Wergeland er Litteraturhusets storstue, med amfi og stolrader.

Bilde av Litteraturhusets hovedsal Wergeland

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!