Enken

Snikkikk med Helene Flood

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Snikkikk med Helene Flood

Det har vært flere nestenulykker før Erling segner om på gaten og dør. Alene i det store huset sitter Evy, hans kone gjennom førtifem år. Det er noe som ikke stemmer med ektemannens dødsfall. Viktige gjenstander forsvinner fra huset, de voksne barna holder ting skjult for henne og kjellerdøren som alltid er låst står plutselig på klem. En gammel venn fra Erlings ungdomstid dukker opp etter mange år uten en lyd, og har noe å fortelle. Hadde noen ønske om å skade Erling? Kan han ha blitt drept? Og vil den som var ute etter ham, nå gå etter Evy?

Psykolog og forfatter Helene Flood har flere utgivelser innen sakprosa og skjønnlitteratur bak seg, og gjort stor suksess både nasjonalt og internasjonalt med de psykologiske thrillerene Terapeuten og Elskeren. Til høsten er hun aktuell med sin tredje roman for voksne, Enken, som hun skal lese fra i kveld.

Litteraturhuset Berner (u. et) Snikkikk høytlesning Skjønnlitteratur Gratisbilletter legges ut 13. juni kl. 9.00 https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/enken_snikkikk_med_helene_flood

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!