En løvemammas historie

Saklig søndag med Helle Cecilie Palmer

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Saklig søndag med Helle Cecilie Palmer

Den ene dagen var Aurora en helt vanlig baby. Den neste dagen lå hun i koma, livstruende syk, tilkoblet respirator. Familien fikk henne aldri tilbake, ikke sånn som hun var før. I stedet fikk de et annet barn, et annerledes barn, som de måtte bli kjent med på nytt. Livet ble ikke som planlagt.

Helle Cecilie Palmer er journalist og kommentator i Agenda Magasin. I sin nye bok Alle ting vil aldri bli som før : en løvemammas historie forteller hun historien om sin datter Aurora, og hvordan det er å være mor til et barn med store funksjonsnedsettelser. Boka skildrer hverdagen til familien på fem. Den handler om hvordan det er å kjempe for barna sine – og hvordan velferdsstaten ofte kommer til kort. Men det er også en fortelling om hva samfunnet bidrar med, om verdien av å være annerledes – og om kjærlighet. Få med deg Palmers rørende og opprørende foredrag denne søndagen.

Norli Litteraturhuset Litteraturhuset Skram (2. et) Gratisbilletter legges ut mandag 10. april kl. 9 https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/en_loevemammas_historie_saklig_soendag_med_helle_cecilie_palmer Saklig søndag Helse, kropp og sinn Politikk og samfunn

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!