Donna Ioanna: Fra mobbing til Milano

Enten du er en aspiring modell eller ønsker å ta din karriere til nye høyder, er dette et foredrag du ikke vil gå glipp av

Donna Ianno
Foto: Truls Qvale - Photographer

Donna Ioanna er en av de mest anerkjente modellagentene i Norge med over 25 års erfaring i motebransjen. Med bakgrunn som motefotograf i både Milano og New York, har hun en eksepsjonell forståelse av motebransjen og hva som kreves for å lykkes som modell.

Gjennom karrieren har Donna oppdaget og utviklet flere supermodeller, både nasjonalt og internasjonalt, og har en unik evne til å se potensialet i nye ansikter og hjelpe dem med å lykkes. Donna har et bredt internasjonalt nettverk innen motebransjen, som gir henne og modellene hennes en unik fordel når de sikrer spennende jobber og prosjekter.

Som modellagent har Donna en lidenskapelig forpliktelse til å hjelpe unge modeller å nå sitt fulle potensiale. Hun gir dem støtte, veiledning og inspirasjon til å utvikle seg som modeller og hjelper dem med å navigere gjennom utfordringene som følger med en karriere i motebransjen.

Nå tar Donna scenen og deler sin reise inn i moteverdenen med KEY moments som har formet hennes karriere.

Vi håper vi ser deg der!

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Wergeland?

Dette arrangementet finner sted i Wergeland. Wergeland er Litteraturhusets storstue, med amfi og stolrader.

Bilde av Litteraturhusets hovedsal Wergeland

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!