Dobbeltkamp

Liv Gulbrandsen og Min kamp

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

ARRANGEMENTET ER UTSOLGT I HOVEDSALEN! HER (https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=154&arrnr=22566) KAN DU KJØPE BILLETTER TIL OVERFØRING PÅ STORSKJERM.

Karl Ove Knausgård har skrevet seksbindsverket Min kamp – en skjønnlitterær gjennomgang på flere tusen sider av levd liv, familieliv og
kampen for å bli forfatter. Bøkene har vært en salgssuksess av de sjeldne, og kritikerne har vært like begeistret som leserne.

Liv Gulbrandsen har lest alle seks bindene tre ganger og tilbyr nå publikum å være med på sin spesial-roadmovie gjennom det knausgårdske landskapet. Det blir en forestilling med varighet 1 time og 40 minutter med pause, der hun først tar for seg bindene 1–3, deretter 4–6. Forestillingene ble første gang framført på Litteraturfestivalen på Lillehammer, der mange interesserte ikke kom inn.

Liv Gulbrandsen er daglig leder for Leser søker bok, forfatter og har tidligere gitt tekster som Fifty Shades of Gray og tre bind av Kristin Lavransdatter samme ekspressbehandling og slik tilbudt publikum litterær formidlingskunst av stort format.

Hvor mye humor kan man få ut av etiske, litterære problemstillinger? Velkommen til Dobbeltkamp på Litteraturhuset.

Wergeland Litteraturhuset Liv Gulbrandsen og Min kamp

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!