Den vanskelige maten

Saklig søndag med Andreas Liebe Delsett

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Saklig søndag med Andreas Liebe Delsett

Mat og drikke er helt primære behov for oss mennesker. I dagens samfunn skaper imidlertid maten bekymring hos stadig flere. Noen er redde for å bli tykke, andre for å få i seg skadelige ingredienser. Noen frykter miljøkonsekvensene av det vi spiser, andre strever med prisen på maten. Hvorfor ble det så vanskelig?

Forfatter og matentusiast Andreas Liebe Delsett er nå aktuell med sin bok Den vanskelige maten, og denne søndagen gjester han Litteraturhuset. Ved å servere oss historier om dilemmaer i kjøledisken, klasseforskjeller i USA og et framtidsrettet spisested i 1800-tallets Oslo, synliggjør han utfordringene ved måten vi spiser på i dag. Hvordan kan vi gjenfinne matgleden og få på plass en matpolitikk som gagner mennesker og miljø? Kanskje vi får noen svar på søndag. Vel bekomme!

Norli Litteraturhuset Litteraturhuset Skram Gratisbilletter legges ut mandag 8. august https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/den_vanskelige_maten_saklig_soendag_med_andreas_liebe_delsett Saklig søndag

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!