De partiløses valgvake

Mattis Herman Nyquist, Åshild Eidem, Anders Ravik Jupskås og Else Kåss Furuseth m.fl.

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Mattis Herman Nyquist, Åshild Eidem, Anders Ravik Jupskås og Else Kåss Furuseth m.fl.

Er vennegjengen splittet mellom flere partier? Lyst til å følge med på hvordan valget går sammen med andre, men uten partipolitiske bindinger? For andre gang inviterer Litteraturhuset alle partiløse til valgvake 11.9.

Dørene åpner kl. 19 og arrangementet starter kl. 20. Derfra går det slag i slag med prat og politiske analyser på både høyt og lavt nivå. Kommer noen til å overgå Sivs leppestiftkjole i år? Var Knut Arild Hareides Pride-marsj i fjor bare oppvarming til å inngå partnerskap med Arbeiderpartiet?

Vi følger valgsendingene og kommenterer underveis, men det blir også rikelig med tid til slarving, sladring, pludring, gråt og latter etter hvert som resultatene kommer. Vil du bare se på valgsendingene, fins det egne rom for det.

Hør bl.a.

Sigrid Sollund om mediedynamikk, kommunikasjonsrådgivere og hersketeknikker i valgkampen

Sigurd Falkenberg Mikkelsen om valget i en internasjonal kontekst

Anders Ravik Jupskås om langsiktige valgtrender og det politiske landskapet anno 2017 basert på helt nye medlemsdata

Nosizwe om verdidebatt og identitetspolitikk i valget

Sigve Indregard om småpartier, sperregrense og partienes ideologiske beveggrunner

Else Kåss Furuseth om alt det andre

Kveldens valgvakegeneraler er Åshild Eidem og Mattis Herman Nyquist. Gjennom kvelden følger vi valgsendingene sammen og kommenterer underveis, men det blir også rikelig med tid til slarving, sladring, pludring, gråt og latter etter hvert som resultatene kommer inn.

Selv om arrangementet er gratis kan du sikre deg plass på forhånd, ved å forhåndskjøpe en pølse! Kafe Oslo fyller pølsekokeren med Strøm Larsen-spesialiteter. Følg lenken under, kjøp en pølse med alt til kr 49,-, og vær sikret en plass i salen hvis du møter opp før programstart kl. 20.

Litteraturhuset Wergeland Kjøp pølse for å sikre plass http://litteraturhuset.ticketco.no/de_partiloeses_valgvake_med_mattis_herman_nyquist_aashild_eidem_anders_ravik_jupskaas_og_else_kaass_furuseth_med_flere

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!