Danselørdag: Flow!

Lese- og dansestund med Mona Berntsen

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Lese- og dansestund med Mona Berntsen

Denne lørdagen står i dansens tegn på Litteraturhuset, og vi får besøk av Norges kanskje største dansestjerne Mona Berntsen. Til vanlig danser Mona på scener i hele verden med stjerner som Justin Bieber, Alicia Keys og Madonna, men hun står også bak den nye illustrerte bokserien Flow!, for alle som liker å danse! Nå kommer Mona for å fortelle om hvordan det er å være liten og ha store drømmer og hun vil lese og fortelle fra serien. Og kanskje viser hun oss et lite dansetriks eller to?

Flow! handler om Mona, som elsker å danse. Ikke bare sånn litt, hun virkelig elsker det. Men de andre dansejentene på skolen er alltid så teite mot Monas bestevenn, Benji. Og da de plutselig trenger hjelp og Mona er den eneste som kan hjelpe, kan hun jo ikke det. Kan hun vel?

Flow! er illustrert av Thea Jacobsen, og skrevet i samarbeid med Maren Ørstavik.

Passer for barn fra 6 år.

Etter arrangementet er det eget arrangement med lavterskel dansemoro hvor Mona Berntsen drar i gang dans for alle. Det er en halv time pause mellom arrangementene, og man må kjøpe separate billetter.

Litteraturhuset Wergeland barn fra 6 år familie For barn og unge Program for barn og unge Danselørdag! https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/danseloerdag_mieko_danser_musikalsk_lesestund_med_dans_og_musikk

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!