Buffy vampyrenes skrekk

Johan Fasting, Birgitte Wegener, Camara Lundestad Joof og Tonje Tornes

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Johan Fasting, Birgitte Wegener, Camara Lundestad Joof og Tonje Tornes

Kultserien Buffy the Vampire Slayer forholder seg lekent til skrekkfilmsjangeren og high schoolkomedien – med en god dose humor. Hvorfor elskes serien av manusforfattere? Birgitte Wegener (bl.a. Unge lovende og Helt perfekt) og Johan Fasting (Heimebane) ser begge på Buffys serieskaper Joss Whedon som et forbilde. For dramatiker og forfatter Camara Lundestad Joof tilbød Buffy både feministiske og skeive rollefigurer, mens forfatter Tonje Tornes har gått til det skritt å kalle kattene sine Buffy og Spike.

Velkommen til vampyrkveld selveste fredag den 13!

Etter samtalen blir det en kort pause før vi kjører i gang med sing-along av musikalepisoden «Once More, With Feeling». Dette regnes som en av de mest populære episodene i serien, og ble sendt første gang 6. november 2001. Alle sang- og dansenumrene gjør den også til en av seriens mest krevende, og imponerende nok synger alle skuespillerne selv, (men to av dem ba om små sangroller). Fyll lungene og bli med til Joss Whedons Sunnydale.

Litteraturhuset Wergeland Gratisbilletter https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/buffy_vampyrenes_skrekk_johan_fasting_birgitte_wegener_camara_lundestad_joof_og_tonje_tornes Nærlesning https://www.facebook.com/events/364102121149202/

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!