Boklansering: Kvinner og mén

Helen Lid Furu i samtale med Axel Hellstenius. En personlig og nær presentasjon av novellesamlingen «Kvinner og mén».

Icon of a placeNedjma

Icon of an id badge

Arrangert avForlagshuset Vest

Icon of a ticket

Gratis

Banner

Samtalen vil handle om hvordan novellesamlingen ble til, men også om hvordan disse tekstene belyser kommunikasjonen mellom mann og kvinne, barn og voksen. Axel og Helen vil også berøre den abstrakte relasjonen mellom sannhet og løgn - et underliggende tema i hele samlingen. Spørsmålet er ikke om relasjoner tåler en løgn. Spørsmålet er heller om vi som individer kan leve med sannheten vi skjuler.

Dette har blitt skrevet om boka:

"Fordyp deg i en fascinerende novellesamling som utforsker kommunikasjonskompleksiteten i nære relasjoner. «Kvinner og mén» inviterer deg til å se inn i den ofte ensomme og sårbare verdenen vi lever i. Jeg har alltid sagt at sannheten må vike litt for en god historie, men sannheten er at vi alle har en historie. Jeg har grått, tenkt og ledd mye gjennom disse novellene. Jeg har sett meg selv, jeg har sett andre, men mest har jeg sett at livet er så utrolig skjørt og komplisert. Hver fortelling gir innblikk i de mange måtene ensomhet, sårbarhet, løgn og håp påvirker menneskers forhold. Forfatteren vever dyktig sammen temaer om misforståelser, forventninger og lengselen etter å bli virkelig sett og hørt. «Kvinner og mén» vil etterlate deg med en dypere forståelse av kommunikasjonskraften og den avgjørende rollen den spiller i vårt søk etter ekte tilfredshet."

- Johanna Grønneberg, forfatter og journalist

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Nedjma?

Dette arrangementet finner sted i Nedjma. Nedjma er en mellomstor sal i Litteraturhusets tredje etasje.

Bilde av salen Nedjma i 3. etasje på Litteraturhuset med tomme stolrader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!