Boklansering: Gurdjieff Møter med bemerkelsesverdige mennesker

Boklansering.

Icon of a placeKverneland

Icon of a ticket

Gratis

Historiske svart hvitt bilder med referanser til Gurdjieff

Velkommen til lansering av den norske oversettelsen av G. I. Gurdjieffs bok «Meetings with remarkable men». Bokbad og åpen samtale om Gurdjieffs ideer og metode.

Om boken:

Georges Ivanovich Gurdjieff, født omtrent 1866 i Kaukasus, vokste opp i et område hvor mange ulike folkeslag, kulturer og religioner eksisterte side om side i lange tider.

Fra barndommen av ble Gurdjieff besatt av spørsmålet om meningen med livet, et spørsmål han ikke fant svar på i hverken vitenskap eller religion. Gurdjieffs søken førte ham og brorskapet Sannhetssøkerne ut på lange og farefylte ekspedisjoner på jakt etter gammel, glemt visdom.

Hans andre bok, «Møter med bemerkelsesverdige mennesker», er en gripende beretning om unike mennesker og reiser, og en tidløs lære han brakte til Vesten på starten av 1920-tallet.

Den norske oversettelsen er utført av medlemmer av Gurdjieff Society Norge, grunnlagt 1969.

Se facebook arrangement her

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.


Vil du leie Kverneland?

Dette arrangementet finner sted i Kverneland. Kverneland er en lys sal med utsikt mot Slottsparken.

Bilde av salen Kverneland på Litteraturhuset, med en stor veggillustrasjon som viser norske forfattere, tegnet av Steffen Kverneland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!