Aktuell soaré

Snikkikk med Jens M. Johansson

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Snikkikk med Jens M. Johansson

«Nydelig. Onsdagen i den uken. Da har vi det vi kaller «Aktuell soaré». Du kjenner kanskje til den …? «Ja …» Hvem faen hadde kommet opp med navnet «Aktuell soaré»? smilte han for seg selv. «Det er en snakk om sniktitt på de bøkene vi er mest spent på. Så vi vil at du leser noe fra den.»

Adam Berg er førtiseks, og han er jævlig forbanna. Han er forbigått av sine forfatterkolleger, bedratt av sin kone og usikker på hvor det ble av det politiske engasjementet han en gang hadde.

Så da han opplever at også resten av verden har gått av hengslene, bestemmer han seg. Det er på tide å skrive et føkkings mesterverk om det som brenner i vår tid. Han må bare finne ut hvordan først.

Det er i Jens M. Johanssons snart-fra-forlaget-roman Lavterskeltilbud du kan lese det innledende sitatet: Den aktuelle soaréen i romanen finner sted på Litteraturhuset, noe som gjorde det naturlig å endre snikkikktittelen på dette arrangementet. Lavterskeltilbud er Johanssons sjette roman, og han fikk strålende kritikker og mye oppmerksomhet for sin forrige utgivelse, Et godt liv fra 2016.

Litteraturhuset Snikkikk

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!