Å sette sammen bitene de utsatte barna

Saklig søndag med Martin Eia-Revheim

Icon of a place

Icon of an id badge

Arrangert avLitteraturhuset

Saklig søndag med Martin Eia-Revheim

Det er dessverre mange barn som lever med alvorlig omsorgssvikt og vold i hverdagen. Men, selv om de skadede barna er rundt oss hver dag – i hver skoleklasse, i hvert nabolag og på enhver arbeidsplass – kan deres skjebne ofte fortone seg som ganske usynlig for menneskene rundt, om man ikke ser etter.

Martin Eia-Revheim er forretningsmann og kulturarbeider. Han har blant annet etablert klubbscenen Blå, ledet Kongsberg jazzfestival og vært orkestersjef i Kringkastingsorkestret. Han er nå ansatt i Sparebankstiftelsen DNB som hussjef for kulturhuset Sentralen i Oslo.

I sin bok Å sette sammen bitene forteller han om sin oppvekst med en voldelig og uberegnelig far. Ingenting av dette ble oppdaget. Boken handler mest av alt om sønnens kamp ut av fars skygge, men den handler også om det ambivalente i et slikt forhold. Ingen foreldre er demoner, og det er nettopp forholdet mellom gode og dårlige minner som gjør barn usikre i sitt ønske om å reparere relasjonen, en kamp mange kjemper helt til det er for seint.

Møt Martin Eia-Revheim i samtale med spesialpsykolog og en av landets fremste på traumeforskning, Mari Bræin.

Norli Litteraturhuset Litteraturhuset Skram Gratisbilletter legges ut mandag 21. mars https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/aa_sette_sammen_bitene__de_utsatte_barna_saklig_soendag_med_martin_eiarevheim Saklig søndag

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev – og få spennende nyheter og arrangementer i innboksen hver uke!