ZombieLars

Med Thomas Seeberg Torjussen

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

Med Thomas Seeberg Torjussen

ZombieLars er død, eller en såkalt levende ulevende, men han blir mer levende når han blir forelska. En gang trodde han ikke at han kunne få venner, men så fikk han det likevel etter hvert. En ninja, en heks, et troll og en haug med andre fremmede. Og vanlige mennesker også. Alt blir annerledes etter at han begynner på Bekkebakken skole. Men hva med fremmedhaterne? Hva kan de gjøre for å få dem til å slutte å mislike alle som ikke er som dem selv, forstå at fremmede ikke er noe å være redde for?

Thomas Seeberg Torjussen er serieskaperen bak ZombieLars og vennene hans som har gått i tre bejublete sesonger på NRK Super. Serien vant også Gullruten 2019 i klassen beste barne- eller ungdomsprogram. Nå har TV-serien også blitt tegneserie – og tredje bind har akkurat kommet fra trykk! Thomas forteller om ZombieLars, og møter Litteraturhusets Astrid Urdal til samtale.

Passer best for barn fra ni år.

Litteraturhuset Kjelleren barn fra 9 år https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/zombielars_med_thomas_seeberg_torjussen For barn og unge Verden i svart/hvitt

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!